Even handjes te kort? Twee zieken en wat nu?gastheer
In piekperiodes in uw restaurant kan L’Etoile Thuis u een uitkomst bieden. Tijdens deze drukte, is de inzet van een freelance gastheer op uw bedrijf snel en risicoloos te regelen. Immers, L’Etoile Thuis werkt op ZZP-basis. Dat betekent voor u als opdrachtgever geen werkgeverslasten en het kost u weinig tijd om mij in te werken. Een gastheer op uw bedrijf is inzetbaar in restaurant, hotel, horecabeurzen, bedrijfsevent en wijnproeverijen.

Advies

L’Etoile Thuis is ook als��“adviseur” inzetbaar. Dankzij jarenlange ervaring als restauranteigenaar kunnen wij uw bedrijfsvoering onder de
loep nemen. Wij staan voor een “hands-on-mentaliteit”, geen vermoeiende rapporten, maar concrete oplossingen zodat u in staat zult
zijn het resultaat te meten.

Ad Intrim Gastheer/Restaurant Managergastheer

Heeft u voor een korte of lange periode een “ad intrim restaurant manager” nodig? Ook dat is een mogelijkheid. Als  “hands-on-manager” met een ondernemersgeest vertaalt L’Etoile Thuis uw vastgestelde beleid naar de behoefte van Koning Klant. Hoe heerlijk is dat!

Tarief

Voorafgaand aan de opdracht freelance gastheer wordt een kostenoverzicht opgesteld.
Hierdoor weet u precies wat de kosten zullen zijn. U betaalt per effectief gewerkt uur, zonder toeslagen voor zon-
en feestdagen. Het uurtarief is vanaf 25 euro. Welke kosten worden in rekening gebracht?
– Gewerkte uren x vooraf vastgesteld uurtarief
– Reiskosten (indien van toepassing)
gezellig– Overige kosten: zoals verhuurkosten (indien van toepassing)
Alle kosten zijn exclusief 21% BTW. Het werkgebied is Zuid-Holland en Utrecht (in overleg daarbuiten). Interesse, vragen of speciale wensen? Bel of mail gerust, het adviesgesprek is altijd vrijblijvend.

Last minute

Vandaag nog een gastheer nodig?
Aarzel niet en neem direct telefonisch contact met mij op!

 

Marcel Jorna
E info@letoile.nl
M 06 53276209